Avstanden bør jeg plante Tulip poppel trær?

January 21

Avstanden bør jeg plante Tulip poppel trær?

Tulip poppel (Liriodendron tulipifera) er et stort løvtre, ansett for høye bagasjerommet, ovale baldakin skyggen og unikt formede blader. Tett linjeavstand trær blir spesielt høye og slanke deres vekst vane, mens de får masse plass og sollys vil oppnå en mer avrundet, elegant, men likevel stor figur.

Liriodendron tulipifera

Som berømte amerikanske woody plante skrev ekspert Michael Dirr gang, "de eneste betydelige ulempene til dette treet er behemoth størrelse og sin mottakelighet for tørke." Faktisk, med tulip poppel nå en høyde på 70 til 90 føtter ved forfall og med en gren spredning av 35 til 50 fot er det viktig å unngå feil plassering når planting. En dyp, fuktig jord rik på humus vil fremme lushest og fineste veksten.

Avstanden for prøven trær

Hvis du vil opprette en spektakulær prøven, som vokser uhindret inn en høy og bred entall treet, bør du mellomrom tulip poppel ikke nærmere enn 25 til 30 fot fra tilstøtende trær eller bygninger. Ideelt sett ville øke denne avstanden til 30 til 40 fot være bedre, som det vil tillate for villfaren grenen eller bedre tilgang rundt treet ved forfall kjøretøy. Røttene er bred-sprer og ofte nå overflaten. I et urbant miljø er plassere en tulip poppel minst 35 fot fra en betong fortau eller gaten dempe ideell, men ikke verdsatt for tiår til treet når sin behemoth vekst.

Avstanden for Windbreaks eller hekker

Selv om stor vokser, kan du bruke tulip poppel som en høy skjerm eller windbreak, som på kanten av en egenskap eller skog. For å opprette en rad med trær, plante dem ikke nærmere enn 15 til 20 fot, ideelt 20 til 30 fot. Du kan plante unge nærmere sammen, men som de vokser, sine røtter og grener vil konkurrere for vann og sollys. Denne konkurransen, som oppstår i naturlig skog økosystemer, fører til ett tre "vinne" og outgrowing svakere trær som er skyggelagt eller mangel på vann og næringsstoffer i jordsmonnet. Når du plante trær nært i sin ungdom, må du derfor tynne dem ut for å tillate sterkere trær å vokse til fulle potensial. Til slutt, dette fortynning av en rad med trær, opprettes en rad med trær linjeavstand ca 20 til 30 fot.

Riktig avstand på planting kan se vanskelig med slike store åpne avstanden mellom tulip poplene, men i tid fornuftig. Videre en innledende over-planting av trær i nærheten koster mer og fører til mer vedlikehold i fremtidige år.