Av jobb sikkerhetstips

August 8

Arbeidsgiveren har sannsynligvis mange regler på plass. Kanskje har du deltatt i en brann bore eller et treningsprogram for sikkerhet som var obligatorisk for alle ansatte. Det kan virke overkill for deg, men for arbeidsgiver betyr det lagring produktivt arbeidstimer, betaler lavere forsikring priser, unngå, beskytte fasiliteter og sine produkter, og - kanskje - redde livet ditt. Av jobben er sikkerhet like viktig å beskytte deg og din familie.

Sikkerhet grunnleggende

Alt vi gjør, og overalt hvor vi går, vi tar en risiko av noe slag. Du finner ingen fare i en aktivitet, men andre kan se risikoen og ta forholdsregler. Barn lære om risikoen ved tilbakegang køyeseng eller berører en varm ovn og deretter justere virkemåtene tilsvarende.

I hjemmet

Sikre alle dører og Vinduer med kvalitet låser. Har tilstrekkelig belysning på alle dine innganger. Ikke la din forgård busker overgrow der noen kunne gjemme bak seg. Kontroller IDen for eventuelle mistenkelige repairmen som kommer på døren. Aldri la fremmede i din hjem å bruke telefonen, ringe for dem. Gir ikke personopplysninger til telefon jurister.Har minst én ABC brannslukningsapparat i huset. Ikke overbelast stikkontakter på et grenuttak. Lagre brennbare væsker i en godkjent beholder, og ideelt i et metall regjering i en lagringsplass skur fra hjemmet. Sikre giftige rensemidler ved å låse dem i et skap der barn ikke kan få tilgang til dem. Holde telefonnummeret giften kontroll sentre i nærheten i tilfelle en nødsituasjon.

I bilen

Riktig opprettholde bilen, kontroller at du har nok luft i dekkene og alltid har minst en fjerdedel av en tank med gass. Planlegge ruten reise forhånd og overvåke media sendinger for trafikk forsinkelser eller farer. Kontrollere området rundt og inne bilen før du komme inn. Hold dører låst og vinduene for addert garanti.Ikke plukke opp haikere. Ikke la verdisaker i vanlig skue i bilen. Park i godt opplyste, tungt reist områder. Hvis du tror noen forsettlig kjører inn i bilen, låse dørene og sette på din beredskap blinklysene. Kontakt politiet og vente på deres ankomst.

På gaten

Hvis du går, gå mot møtende trafikk, så du ikke vil bli trukket inn i en bil. Hvis mulig, gå med en venn, særlig om natten. Ikke ha hodetelefoner når gåing eller jogging. Ta hensyn til de rundt deg og gå assertively. Ta en mobiltelefon med i tilfelle du trenger for hjelp.Fortell noen hvor du skal og når du er ventet rygg. Ta mindre mengder kontanter og bare noen kredittkort, i tilfelle du er ranet. Hvis du bære en veske med en stropp kan du holde det tettsittende til kroppen din og samtidig ta den andre hånden og forstå toppen av reimen for ekstra sikkerhet. Hvis din vesken er nappet, kan du la det gå så du ikke er skadet. Ikke overbelast hendene med mange bæreposer, gjør det vanskelig for deg å forsvare deg selv fra en angriper. Alltid kjole konservativt og vet rykte på området du besøker.