Årlige blomster til anlegg i Houston

December 3

Årlige blomster til anlegg i Houston

Vokser Houston anlegget databasen avslører 149 ettårige planter som kan plantes i Houston. Dette rekke planter kan du ha blomster som vil overleve i hagen under hver av årstidene. Houston kan også støtte ettårige som vokser i både sol og skygge. Velge mengde ettårige bli fornøyelig. Velg mange blomster med kontrasterende eller gratis farger og høyder eller pinne til et enkelt regime ved å plante en eller to som vil overleve i hver sesong.

Våren

Plant de fleste petunias, enten fra frø eller som transplantasjon, etter den siste frost datoen. (Noen petunia kultivarer er plantet i høst, som Petunia x hybrida). Hvis du er planting av frø, kan du starte spiring innendørs i slutten av februar eller tidlig mars. Petunias kan plantes i hengende kurver, vindu bokser eller i hagen din seng. Deres bugle-formet blomstrer kommer i en rekke farger fra deep purple og lavendel hvit og "Creme brulee." Plantene vokse fra 12 til 18 inches høy, og foretrekker de som mottar full sol.

Geranier (Pelargonium x hortorum) er også plantet våren. De produserer klynger av fem-petaled blomster som kommer i rosa, rød eller hvit. De vokser opp til 2 fot høye og passe pent rundt grensen av en blomst seng eller i en blomsterpotte. Geranier vokser best i områder med fullstendig eller delvis sol.

Sommer

Lantanas (Lantana camara 'Stråling') kan plantes på våren eller sommeren og forblir i blomst til November, som de er tørke tolerant og hardfør. Sine blomster danner klynger av lyse oransje og røde blomster som har tre til fem kronblad. De vokser opp til seks fot høye og vil tiltrekke Sommerfugler i hagen din. Vask hendene etter håndtering disse plantene de kan forårsake hudirritasjon.

De fleste impatiens kan også plantes på våren eller sommeren. Hvis du tillater dem, vil de spre for å dekke en betydelig vannrett område av hagen din. Deres signatur blomstene har seks kronblad som er sfærisk arrangert og kommer i lavendel, rød, oransje, hvit, fuchsia og andre farger. Impatiens foretrekker full til filtrerte skyggen miljøer.

Høst og vinter

Flere varianter av fioler eller bratsjer blomstre i høst og vinter, og bør plantes på høsten. Viola "Penny Blue" er for eksempel en kaldt hardføre bratsj. Som alle fioler har hver blomst fem petals, fire arrangert symmetrisk med en større, nedre kronblad. Dette bestemte rekke viola oppretter kobolt blå blomster, foretrekker solen delvis solen og vokser opp til 6 inches høy.

Alyssum arter er kaldt hardføre og blomstre i høst. Snø prinsesse variasjonen kan blomstre året rundt og kan plantes på våren eller høsten. Det er en etterfølgende blomst som fungerer godt i hengende kurver, men det er også en effektiv bunndekkende for blomsterbed. Dens klynger av små hvite blomster tiltrekke Sommerfugler. Anlegget Alyssum snø Princess er solrike områder.