Amerikansk Standard lett trykk tappekran feilsøking

February 2

American Standard Easy Touch kraner har store knapper som lar deg betjene kranen med ett trykk. Denne funksjonen er utformet for enkel bruk, men hva skjer når kranen lekker eller ikke fungerer som det skal? Feilsøking Easy Touch kraner er lik feilsøking vanlige American Standard kraner. Hvis du oppdager en lekkasje i kran din eller det ikke leverer riktig temperatur, kan det hende du kan løse problemet selv.

Instruksjoner

•Start av kranen i vannforsyningen ved å lukke både vannrør ventilene under vasken.

•Fjern Easy Touch kranen håndtaket ved skru den lille skruen på bunnen forsiden av håndtaket og skyve den av kroppen av kranen.

•Fjern escutcheon cap snu det igjen og løft det. Grip hetten med tang og slå hvis hetten er fast. Stram de tre patron skruene på toppen av kranen med en skrutrekker. Sett på korken og håndtere, slå på vann og test for å se om problemet er løst.

•Start av vann. Fjern håndtaket og cap. Fjern skruene som kassetten med skrutrekker. Rengjør kassetten og erstatte skiver og O-ringer i bunnen av kassetten (disse passer inni manifold innløp hull). Erstatt kassett, cap og håndtak. Slå på vann og test tappekran.

•Vri av vann, Fjern håndtaket, cap og kassett. Fjerne og erstatte patronen med nye Easy Touch modul. Sett på korken og håndtere og slå vann til å operere tappekran.