Alternativer til Irrigation sement

February 16

Alternativer til Irrigation sement

Klorerte polyvinylklorid brukes i installasjon av vannrør, som det er holdbar, sterk og kode akseptert for både varme og kalde linjer. Delene rør vanligvis sammen med Irrigation koblinger, primer og Irrigation sement. Alternativene SharkBite beslag og Irrigation komprimering fittings fjerne alle nødvendighet for sementere leddene. Begge inventar er tilgjengelige rett, 90 graders og Tees.

SharkBite beslag delta Irrigation, kobber og Pex

SharkBite beslag har en push-fit design som brukes på Irrigation, kobber og PEX vannforsyning rør. Rør ender må ha vinkelrett kutt med alle grader fjernet. Når røret skyves inn i utrustning, sender en Grip ring som holder røret slutten til en O-ring som komprimerer mellom ytre røret overflaten og monterings vegger. Dette gir en vann tett tilkobling som sitter fast i sted.

Mark Irrigation Pipe før du installerer montering

Mark Irrigation pipe én tomme til sin ende med en blyant eller markør penn. Skyv røret slutten på SharkBite passer med en liten kronglete handling før den oppfyller undergrunnsstasjonen og kan ikke bli skjøvet lenger. Kontroller at merket på siden av røret er innenfor 0.005 inches på slutten av montering.

Komprimering Fittings kan koble Irrigation til kobber

En Irrigation komprimering passende har en O-ring montering og en enveis gripper ring som holder røret slutten på plass. Som SharkBite system, rør må kuttes vinkelrett og alle grader fjernet. Dette systemet brukes også til kobber til Irrigation og kommer i forskjellige diameter størrelser.

Bruk oppvaskmiddel å installere komprimering montering.

DAB litt oppvaskmiddel rundt utenfor slutten av Irrigation rørene som føyes sammen. Løsne mutterne på hver ende av komprimering montering, og presse rør endene fullt i montering. Stram slutten nøtter for hånd for å sikre montering til rør ender.