Alternativer til fylle skitt for våt mange

June 13

Det er flere alternativer å fylle skitt for våt mye. Fordi fyll skitt beholder vann, er forhindrer den fra drenering fra mye, det ofte nødvendig å bruke grov materialer som brutt, forkastet betong eller selv store samlet grus som base fyll før du legger noe skitt til våt mye. Likevel er det mange muligheter for fyll skitt alternativer.

Betong

Knust og forkastet betong biter tilbyr et flott alternativ for å fylle skitt. Disse biter er ikke skadelig for jord og vann tabellen fordi de kjemiske herdere har nøytralisert. Store biter av betong tillater vannet renne gjennom jorden våt mye i stedet for å hindre det ut. Dette hjelper på to måter: det tørker mye ut og gir sikker fyll å bygge opp mye.

Gamle brutt blokker

Forkastet betongblokker er et flott alternativ materiale å fylle skitt for våt mange. Når dette materialet legges til bunnen av fyll, kan det skape drenering plasser for vannet renne gjennom. Disse blokkene kan stå hele eller knust videre å opprette finere fyll. Uansett vil gi funksjonelle fylling for våt mye. Men når du fyller med kasserte blokker, sørg for at blokkene er fylt ikke nærmere enn 4 fot fra toppen av ferdig jord å hindre dem fra å bli angrepet av erosjon.

Asfalt

Bruke asfalt rusk for å fylle i våt mange. Dette alternativet gir drenering kanaler, så vel som frastøter vann som tar additiv. Disse biter må også fylles ut som en base lag, kanskje 12 til 24 inches fra overflaten av mye. Likevel, fordi asfalt er tynnere enn andre alternativer, du trenger mer av det for fyll. Men som med alle andre rusk, vil bruker det som et alternativ for å fylle skitt holde det ut av deponier.

Forkastet murstein

Bruk kasserte murstein tatt fra huset riving eller gangvei erstatning. Disse klosser er mindre enn betong biter, blokker og asfalt biter, og de har hull gjennom kjernen. Nesten alle murstein er laget av leire, som vil bli super miljøvennlig vann og jord. Disse murstein, må imidlertid brukes på nedre midt nivåer av din fylle så de ikke vil forårsake problemer med mål jord på toppen.