Alternative metoder for rensing

March 28

Alternative metoder for rensing

For noen mennesker gir rengjøring en ekte følelse av prestasjon, mens andre ser det som et nødvendig onde. Uansett hva din mening, kan du gjøre din rensevæsker både mer effektiv og mer miljøvennlig, redusere ikke bare mengden av støv i huset, men mengden av kjemisk forurensning forårsaket av intensiv bruk av sterke rengjøring.

Start med støvsugeren

En effektiv støvsuger med et godt utvalg av verktøy og en god filtrering systemet vil endre måten du renhet umiddelbart. Hvis du er seriøs om alternativ rensemetoder besøke en elektrisk butikk og kjøpe den beste du har råd, fortrinnsvis med HEPA, eller High Efficiency Particulate Air, filtrering og variabel sugekraft. Bruke det regelmessig til å fjerne støv og rusk fra hver overflate i hjemmet: lys inventar; cornicing, gardin tak og vegger, møbler og hyller, rails, gardiner, møbeltrekk, gulvlister, dørkarmer, ornamenter, madrasser, hodegjerder, harde gulv og tepper. Kombiner riktig sug nivå med riktig verktøy for hver jobb. Dette vil umiddelbart fjerne behovet for å bruke kjemiske rengjøringsmidler å støv på harde flater overholder kluter.

Polering uten polsk

Når du har brukt nye høyeffektiv vakuum for å fjerne støv fra hjemmet ditt, kan du polere glass og treflater å gi dem en skinne. Istedenfor å bruke kjemiske polerer og støvkluter, kan du bruke god kvalitet tørre Mikrofiberkluter. Av fiber i disse kluter fjerner merkene og utstryk uten behov for noen andre rengjøringsmiddel. En liten bit av albuen fett også produsere en høy glans.

Utnytte kraften av damp

En damp renere gir en helt kjemiske-fri måte å rense, fjerne lukt og rense ditt hjem. Det produserer høy temperatur tørr steam og er et godt alternativ å vaske gulv, Sanitærutstyr og kjøkken overflater med såpe og vann. Rengjør harde gulv, vikle Mikrofiberkluter rundt hodet av dampbåten og bruke den som en mopp med en mild flyt av damp. Varme og fuktighet løsner smuss på gulvet, som er absorbert inn i mikrofiber. Høytrykk damp kan brukes med ulike vedlegg for andre rengjøring jobber i hjemmet inkludert windows, bad og kjøkken overflater. Damprensere brukes også friske tepper og fjerne flekker fra dem.

Alternative toalettet rengjøringsmidler

Damp renere er utstyrt til å rense hele utsiden av toalettet og interiør til vannlinjen. De fleste har en liten vedlegg som peker oppover. Dette kan brukes til å sprenge varm damp under kanten fjerne skitt og bakterier. Protese rengjøring tabletter er en god alternativ metode rengjøring under vannlinjen. Innom dem og la dem arbeide for en stund før spyling. Helle innholdet i en boks med cola i vannet og la det sitte en stund før spyling vil også gi en glitrende utseende til bunnen av toalettet ditt.