Alpine Tree trimmer

April 21

Alpine Tree trimmer

Alpine trær har et kompakt design som krever ingen beskjæring for estetikk eller vedlikehold. Når du må beskjære en alpine treet, er det vanligvis på grunn av ødelagte greiner eller treet vokser for tett farer som kraftledninger eller boliger. For at riktig beskjære en alpine treet, må du lære om treets adferd og egenskaper. Dette vil bidra til å holde deg fra tilfeldigvis beskjæring treet feil.

Instruksjoner

•Examine treet tett for å fastslå om det har en indre døde sonen. Mange alpine trær som tuja og juniper har en utvendig vekst så tykk at lyset ikke kan trenge gjennom dem. Denne regionen av treet er kjent som en levende sone. Nærmere til trestamme, grenene vil ikke spire vegetasjon. Sonen indre er kjent som en død-sone. Hvis du rense dypt inn i treet og utsette døde sonen, vil regionen ikke vokse vegetasjon. Du må begrense beskjæring din live sonen.

•Look over treet til bestemmer formen. Ønskelig formen mest alpine trær er kjegleform. Du skal beskjære treet for å opprettholde denne figuren. Topping trær forstyrrer figuren og stunts treets vekst. Du bør også unngå klipping trær med mindre du oppretter topiary. Klipping oppretter en unaturlig figur.

•Rengjør verktøy før du bruker dem ved å tørke dem i en klut fuktet med en løsning med 10 prosent blekemiddel. Dette vil bidra til å hindre spredning av sykdommer.

•Fjern alle lemmer døde, syke eller ødelagt tilbake til nærmeste utover mot bud. Hvis du må fjerne en lem inn treets døde sonen, fjerne grenen helt.

•Fjern store grener ved å gjøre tre kutt i lem. Det første kuttet skal være på undersiden av tre lem noen inches ut fra gaffelen i treets lem. Andre skal begynne øverst på tre lem noen inches utover det første kuttet. Andre kuttet bør utvide fra toppen av treet gjennom nederst. Gjøre tredje kutt på skrå starter på vekst ridge i gaffel av treet og utvide nedover.

Tips og advarsler

  • Furutrær produserer ikke en død-sone. I stedet har de en åpen figur som gjør sollys gjennom baldakin. Beskjære en furu å bevare formen, som har greinene som vokser fra bestemte punkter på treet.
  • Evergreens må grener vokser utover på bakkenivå. Du kan fjerne lavere grenene av grønn å øke tilgangen til treet.
  • Fjern aldri mer enn en tredjedel av den totale treets vekst å hindre skade treet.