Air Freshner hjem rettsmidler

January 22

Air Freshner hjem rettsmidler

Hvis du elsker kommer inn døren og nyter en frisk duft i luften, men du ønsker ikke å spray en haug med kjemikalier hele huset stadig, så kan du se inn lage din egen air freshener hjemme. Det er mange naturlig, lett å lage løsninger til en stinkende hjem. Du trenger ikke å gre rengjøring produkter midtgangen på varehuset leter etter en duft du kan tåle. Hjemmelaget luftrensere får jobben gjort like bra eller bedre på en brøkdel av prisen.

Simmering urter

En av de mest effektive hjemmelaget luftrensere er bruk av urter. Mange forskjellige urter kan brukes å friske luften i hjemmet ved å kaste dem i en gryte av simmering vann på komfyren.

Lavendel har en beroligende, floral duft og rosmarin vil løfte ånder og hjelp lunger hvis noen i ditt hjem er syk, ifølge Healing hjem rettsmidler nettstedet. Basilikum og peppermynte er friske, rene dufter og kanel pinner eller sitrus skreller er en god vinter ferie duft for hjemmet. Disse simmering urter drive hele hjem og vare lenger enn en enkelt spray av Beef aerosol. Tørket urter som potpourri vil arbeide for mer subtile deodorizing.

Frisk Spray

Hvis du liker ideen om sprøyting bort din husholdning lukt, men du ikke ønsker å kjøpe aerosol versjonene i butikken, kan du blande opp nontoxic frisk duftende spray rett på kjøkkenet. Du trenger en tom sprayflaske, vasket grundig, og noen bakervarer brus og sitronsaft. Legg 1/8 kopp natron og 1/2 kopp sitron juice til to kopper varmt vann og bland det sammen til alle bakepulver har oppløst. Sette den i sprayflaske og spray der du trenger det for en lemony frisk duft i hele hjemmet. Klemme friske sitroner å få juice anbefales, men flaskevann sitronsaft fungerer også fint.

Heavy-Duty lukt

Hvis du har et spesielt stinkende rom i huset, er det på tide å trekke ut de store kanonene. En måte å absorbere de virkelig stygg lukt er ved hjelp av eddik. Helle eddik i en bolle og sett det i midten av lukt-fylte rommet. Stenge rom og la eddik fortsatt overnatting eller selv i flere dager. Eddik vil absorbere lukt og forlate området stinker-fri.

Den samme metoden fungerer ved å plassere aktivert kull i en stinkende rom og lukke det ut for en natt eller to. Trekull brukes i flere produkter for sin evne til å absorbere lukt. Hvis det er bra nok for en sko setter, kan den håndtere litt ubehagelig luften i hjemmet ditt.